Any enquiries/order pls email me at: sham.d.art@gmail.com

Tuesday, June 10, 2008

Mini mug bergambar


Mini mug bergambar pengantin Edy dan Suzy.

Mini mug bergambar bakal pengantin baru Dec 2008 Zul dan Liya






Plate bergambar




Hadiah untuk pasangan pengantin baru Nadia dan Izham.

Selamat Pengantin Baru 08 Jun 2008

Friday, June 6, 2008

Check out my Slide Show!



Check out my Slide Show! Mug, glass, print



Video Clip

video

video mug...



Mug bergambar pengantin



Gambar pengantin di abadikan pada mug.



3rd order from Kak Posh




10 mug bergambar yang ditempah oleh Kak Posh.

Plate bergambar tu, hadiah untuk Kak Posh..sebelum dia berangkat ke Miri

Thanks Kak Posh



Monday, June 2, 2008

T-shirt heat transfer




T-shirt bergambar pun ada. Tapi buat masa sekarang ini hanya boleh buat t-shirt cerah (putih,kuning cair, biru cerah) sahaja. Material untuk t-shirt gelap tak survey lagi. Coming soon. Kalau ada berminat nak tempah t-shirt bergambar cerah ni leh la email ke sham.d.art@gmail.com

ok. terima kasih.

see u soon.

Euro 2008 mug and Ferrari mug





Sebagai peminat Euro2008 yang akan berlangsung dari 8-30 Jun 2008, saya pun dapat idea untuk buat logo Euro2008 sebagai gambar untuk mug...jadi boleh la buat air nescafe menggunakan mug tu...

Selain tu saya adalah peminat F1 ferrari (i'm F1 ferrari fan)...jadi dah siap 2 mug bergambar ferrari...8 jun ni Canada GP jadi boleh la tengok F1 sambil minum teh-O guna mug tu.


Go Kimi...
Go Massa...
Go Ferrari...

..untuk Euro2008 tak tau nak sokong team mana lagi...tengok dulu la...match schedules with stickers dah beli dah...cari la kat ampang park ke (kat mana2 pun ada)..RM8.90 jer...

Majlis Perkahwinan Edy dan Suzy - Plate Bergambar


Majlis perkahwinan Edy & Suzy juga ada pinggan bergambar. Untuk tujuan promosi. Pada akhir majlis pengantin meminta pinggan bergambar tu, jadi bagi je la kat pengantin.

Tahniah Edy dan Suzy.

Pinggan bergambar with stand(Picture on plate)






Semasa berjalan-jalan di kedai mug/gelas/pinggan di Chow Kit (kawasan di belakang KL International Hotel), ternampak pinggan/plate sekali dengan stand..maka tercetus la idea untuk membuat pinggan/plate bergambar...pinggan ada bermacam saiz...pilih yang sederhana...saiz SQ Site Plate 8". Jadi secara kebetulan, shukri & haizura akan melangsungkan perkahwinan...memikirkan hadiah yang hendak di berikan kepada mereka. Maka terhasillah pinggan/plate bergambar ini. Lihat la gambar (see pictures...). Siap beli kotak lagi...Gold color..

30 mug bergambar tempahan kedua dari Kak Posh






Terima Kasih sekali lagi kepada Kak Posh yang telah membuat tempahan kedua. 30 mug bergambar - 25 mug bergambar semasa Kak Posh di konti KLFM. 5 mug di taman rekreasi. Seperti biasa 2 mini mug percuma.

Thank You Very Much to Kak Posh

Mini mug bergambar - Majlis perkahwinan Edy dan Suzy





Tahniah kepada pasangan Zaidee dan Suzee yang selamat melangsungkan perkahwinan pada 01 Jun 2008 di Kg Datok Keramat. Blog perkahwinan masih dalam pembinaan lagi. Terima Kasih kerana menempah 100 mini mug bergambar. Tahniah sekali lagi.

***Gambar hanya menunjukkan sebahagian dari mug***

Mug bergambar (Fauziah Zakaria DJ KLFM)





Pasti peminat-peminat Kak Posh (DJ KLFM) dah tahu yang Kak Posh akan berpindah ke RTM Miri. Ini tempahan mug bergambar dari Kak Posh (dalam 10 mug, 2 mini mug percuma) untuk diberikan oleh Kak Posh kepada kawan-kawannya. Ini tempahan yang pertama. Good Luck untuk Kak Posh.

Mug Bergambar





Sempena hari guru 2008 yang lalu, Arissa dan Azim memberikan mug bergambar kepada guru-guru mereka sebagai cenderamata. Mug bergambar juga sebagai hadiah untuk perkahwinan shukri dan haizura...Tapi last minute dapat idea bagi "plate bergambar" kepada mereka. Mug tu bagi jugak la...